Login - Become a member

converse sko dame

Forums home -> Job Offers -> converse sko dame

post reply

converse sko dame 
By evaiamy on Jun 07, 2014 10:03 AM
Så når du køber denne sko , du ved, du køber et stykke historie , da disse sko fik deres navn og berømmelse som ' Chuck alle stjerner' kun efter stor spiller . Selvom gjort populær af sports legende disse sko gjort deres vej ind i mode arena converse sko dame, da de blev båret af de dengang populære rockbands såsom Ramones og mere sidst af Kurt Cobaine af Nirvana band, U2 guitarist, The Edge . Converse Sko & Trainers ikke kræver nogen introduktion, som vi alle kender berømmelse og markedsdækning har det siden 1908. Converse er "Amerikas Original Sports Company ", og har nu fået en betydelig vækst i hele Storbritannien. Gennem sin innovationer , ledelse og bidrag til udviklingen og populariteten af ​​basketball, tennis, tørv og spor, har Converse evigt sammensmeltet sig med arv og sjæl i sport. Converse er en industri standard for generationer. Hvad blev indført som en basketball sko i markedsføringen i begyndelsen af ​​det 20. århundrede er blevet et kendt brand for sportsfolk , børn og andre kunder i almindelighed.
Creative fejende femte farve station - Campus mur af Xian Institut for Finansiering og Økonomi . Hos unge kreative ledere RICK Wang, ledet af entusiastiske college- studerende til at deltage , afhente malerpensel og farve , klatre på stigen , i en blok størrelse , geometriske former , og fylde en række forskellige farver. Efter flere timers arbejde, en hel del af den oprindelige enkelt farve , kedelig glød af en ny campus vægge straks glans , og de lyse farver også behændigt at sammensætte et komplet ordet " tale" , således at dette par er fuld af kloge og kreative arbejde tænkning, og tilføje mere pynt . Passing elever og lærere har sagt, at var så fantasifulde visuelle virkninger af chok , og nogle sluttede endda spontan transformation af væggene af holdet , fri til at smøre deres egne ideer . Hyun- farve trykning levende, fed farve og dramatisk belysning til at skabe en fjeder effekt udskrivning perfekt mode kjole. For at bryde det traditionelle mønster , Converse All Star utvivlsomt gå i spidsen for publikum!
I mellemtiden .. nyde de ovenstående billeder , og lad os vide hvad du synes om den Maison Martin Margiela x Converse foråret 2014 Collection . Color er førende i dette kvartal CONVERSE Converse All Star hovedperson , eller også ud over den inspiration til farven af sæsonen, bliver tilslutningen af ​​alle DNA , præsenteres på lærredet i det ultimative udtryk for sig selv . Converse er brugen af ​​" have modet " " No skam farve" netop dette emne at forklare konsekvenserne af denne nye sæson . Fra forår til begyndelsen af ​​sommeren kommer 14 år de kendte sportssko og tøj elleverandører være særlig opmærksom på den måde, biblioteksnavnet sko Converse denne nye DNA , har hver platform frigivet ny leder, har Converse tiltrukket så mange fans i forfølgelse . CONVERSE øjeblik strømmen af ​​nye , først udsat i oktober sidste CONVERSE Converse 2014 nye forårs-og sommer konference , en af ​​de seværdigheder i Beijing 798 Art Zone afspejles galleri display.
Color brast kedeligt første stop Beijing Teknologi og Business- University, fik en varm respons fra universitetsstuderende , ankom til Shanghai Normal University , Shanghai Xuhui Campus Station, man straks inspirere til en ny bølge af kreativ inspiration på campus. Converse freelance kunstner inviteret til at komme sammen for at forvandle en kedelig Shadow Chen campus. College studerende , der bor i skyggen af ​​ledelse til at udføre fed fantasi , kreative skønhed , stof, uld og andre materialer, der oprindelig apati træer, lygtepæle og endda converse all star tilbud cykler , en ny kjole . Også Shadow bringer også opfindsomhed farvede fyldninger , så farven er ikke begrænset til omdannelsen af flyet og blive tre-dimensionelle til livet. Farve og kreativitet til at bringe visuel effekt i campus , folk bragt ud af klasseværelset overraskelser , al lovprisning og lukker lyd , flere studerende tage initiativ til at deltage i " farve brast kedeligt " team , sammen med farve riposte kedelige campus !
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us