Login - Become a member

Converse præsenterer en anden for publikum

Forums home -> Job Offers -> Converse præsenterer en anden for publikum

post reply

Converse præsenterer en anden for publikum 
By edithikg on Jun 05, 2014 09:12 AM
Converse "farve burst kedeligt " sidste stop i form af farve parti angrebet gaderne i Guangzhou, "farve eksplosion "-konceptet ind i hjertet af unge samledes på pladsen fra universitetets campus - Teem converse Stores , Guangzhou invitere unge til at deltage i denne gade område hidtil uset kreativ fest . Til den aktive og energiske DJ show som en optakt til hele feltet aktiviteter Converse præsenterer en anden for publikum kølig street basketball turnering , kreative og fantastiske Live graffiti rap rap forestillinger. Tusindvis af mennesker flokkedes scenen, uden fortilfælde , for det er den "farve brast kedelig " tur malet på tilfredsstillende konklusion. Converse har været overbevist om , at " frigivelse af kreativ inspiration vil ændre verden ", " farve brast kedeligt " inspireret af Converse All Star 2014 forår og sommer -serien, viser behændigt de mange forskellige dynamiske farver og fed ung energisk selv.
Lærred sko Under Første Verdenskrig blev født i 1917. Fighting depression dannet , lavet af læder ridestøvler , sadler og bånd , uld, uldne lavet kvartermester , By trail kun billig lærred og gummi , fordi folk bare nødt til at reorganisere ind forlænget slid og letvægts lærred sko . Det siges, at hvordan man kan gøre det perfekte lærred og gummi bonding har opfinderne prøvet forskellige måder at tabe hundrede læse deres linjer , vredt hentede lærred og gummi ikke gør vand ovn , ønskede ikke noget at give op faktisk gøre gummi " vulkaniseret " post og lærred limning sammen , havde jeg ikke forvente, at denne kobling , så lad gå fra en århundrede lærred sko spredt Rongchong situation. Det første par lærred sko , ved navn at gøre Converse AllStar ( Converse All Star mærke) , slid holdbare, samt omfanget af vaskemaskine smidt helt ok , indførelse af reserven populære i disse dage , i 2008 på verdensplan mere end 600 millioner par mange, mange sko sat en verdensrekord bedste salg rekord.
Converse All Star høje sko betragtes som en af ​​de beundrede sko , som bliver udvalgt blandt folk af en mængde aldersgrupper. Men alle disse sko er ikke regelmæssigt være rimeligt at de lavere middelklasse mennesker, som de er ekstremt dyre . Men med tanken om online shopping købe disse sko er ikke længere en fjern drøm , som de tilbud, du finder her, er meget rimeligt prissat og attraktiv. Takket være den lave driftsomkostninger , hvilket ikke er tilfældet med de fysiske butikker. Derfor online shopping kan kaldes som en velsignelse i forklædning for folk, der ikke var i stand til at råd til at købe mærkevarer sko fra enhver fysisk butik . Der er så mange All Star Converse Chuck Taylor , der har oversvømmet de markeder, at det bliver næsten umuligt at vælge dem, du bør være iført . En af de vigtigste ting , der betyder noget , når du går ud for at købe det omvendte Chuck Taylor all star high shoesthat ville matche din påklædning til aften , er, at de skal gel med det ,
Changsha station "farve brast kedeligt " begivenhed ankom Hunan Erhvervsskole for Fremmedsprog . Efter Beijing, Shanghai station aktivitet , er stadig genstand for de studerende i forfølgelse og reaktion . Arrangementet inviteret til en grafisk designer , kreativ ungdomsleder Chen Junyi studerende førte transformation med en pensel og male en smule kedelig basketballbane, givet sin uendelige vitalitet . Aktiviteterne starter på college studerende har sluttet sig til rækken af ​​paintball inkjet converse tilbud herre, spille til deres fantasi , til at arbejde sammen for at færdiggøre CONVERSE farverige graffiti bord, converse sko tilbud men også med en række fluorescerende akryl pigmenter skitsere og påfyldning, så grundareal og skyde basketball stande, der viser et smukt mønster , blev hurtigt campus et smukt landskab. Brug ikke opfindsomhed lysende materiale, således at hele basketballbane, selv i natten også meget psykedeliske farver har de studerende stoppet gå til nat klasser til at nyde. Farve og kreativitet kolliderer, gnister personlighed sammenstød , campus atmosfæren var matte mest intuitive visuelle effekt og udslettet, erstattet af ånde inspiration er uendelig kreativitet og ungdommelig kraft .
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us