Login - Become a member

Nike onderzoek team uitgevoerd veel proeven

Forums home -> Post 3D Art -> Nike onderzoek team uitgevoerd veel proeven

post reply

Nike onderzoek team uitgevoerd veel proeven 
By filmcene on Mar 14, 2014 07:40 AM
NIKE SB lancering Fresh Jaar new balance dames speciale modellen gevraagd door HE Chinese Young Year rode enveloppen , in het high-top kraag gebruik van leder , zorgen zeer gedetailleerd groter dan aanbiedingen extra bescherming , SWOOSH in aanvulling op verborgen voorzijde dubbele synthetisch leer schoenen ontworpen om versterken de glibberige gat dragen schoenen met hoge verlies gebieden . ZOOM AIR extra vulling hielkussen kan bieden bescherming gladde vloer , jouw verbeterd versie van de in de zool en de hiel van de bedoeld om pas meer wrijving en aanbod contact laarzen designer Barry Hudson zei de schoen buitenste eenzame is van een duurzame verkoolde rubber te verhogen grip , verbeteren de tractie , die zal helpen voorkomen met een een aantal oppervlakken , inclusief vloerbedekking, cement , behang , hardhout , en katoen .

    Bijna alle voetbalschoenen gebruik nike air jordan 3 van een stijve inlegzool boord dat houdt ze stabiel. Dit F50 Adizero hoeft niet altijd ook - plaats het gewoon een gegoten polyamide buitenzool noemen ze " . sprint frame van " a Ieder van de voortvloeit uit de vinnen lopen door de kern voetafdruk . Deze , dientengevolge , zijn gegoten in voorzichtig gekalibreerd , organische vormen - in het geval er zijn geweest geen scherpe hoeken , alleen kon eigenlijk snap Als het , tenslotte , gewoon een een dun strookje gamey - tech plastic . Variaties in de van de kader en plaatsing van de gebogen ribben - laat soms , zoals voorvoet , en stijfheid in de heel.Engineers , die waargenomen in een aantal seksuele posities , gevonden veel wanneer de Air Fornicator plotseling reisde los tijdens intense coïtus , probleem ze verholpen door krimpende de veter patroon en toevoegen van een Velcro veilig voor veiligheid .

   De top in het schoen , die net lijkt alsof plastic - y schede, dekzeilen je uithoudingsvermogen procedure materiaalkunde .nike free 5.0 kopen Het is gemaakt van microfiber - dat is zeker , synthetische vezels dat bevatten worden verweven , die geautoriseerde de soorten materialen ingenieurs te bellen in een mix van flex en stijfheid . Zoals dat , je hoeft niet verhoging van de materiaal te maken interieur ondersteunt, en je zult zelfs afdrukken extra support structuren direct op jouw schoen , die niet haalbaar met uw standaard lederen . Bovendien , hoe het afgeronde CliMax - merk vliegreizen hiel vergemakkelijkt effectievere stoten en wellustige kloppend . Ook Nike 's onderzoek team uitgevoerd veel proeven voor de Air Fornicator op de , evenals talloze uithoudingsvermogen testen en ook andere off-site experimenten ontworpen om peilen robuustheid van de geslachtsgemeenschap schoen .

    Gebruik van het grootste uitvinding van Adidas geschiedenis , het is geen dwalen dat individuen hun geld armer . Onder talloze competetors binnen de hetzelfde gebied , Adidas doorgaans te noemen ze ook mogen zijn lading op de planeet brand.People in moderen samenleving verandering de idee over winkelen. Dat ze dachten dat investeren in een uitstekende producten kan door middel van 3-5 jaar . Voor handtassen , zullen ze eerst kiezen Louis Vuitton handtassen . Voor sneakers , zij kiezen Nike zijn of haar beste choose.Like andere merken , Nike introduceert veel series.Ie Nike Air , Nike joggen sneakers , en Nike Shox Sneakers . In 2010 , in een meer eerste met de wereld premier atletische schoenen of laarzen fabrikant , Nike kondigde woensdag de landelijke lancering met de Air Fornicator , een lichtgewicht copulerende schoen bedoeld om verhoogde seksuele prestaties . Het kan ontworpen na verschillende betrekking Nike Luchtmacht serie , voor dat uniek design.
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us