Login - Become a member

Hvad gør Mulberry Håndtasker kunstværker

Forums home -> General Discussion -> Hvad gør Mulberry Håndtasker kunstværker

post reply

Hvad gør Mulberry Håndtasker kunstværker 
By caca123 on Jan 25, 2014 02:00 AM
I mode , den perfekte taske er noget, der er afgørende , men alligevel undvigende. Det skal på en gang være et fashion statement , men ikke alt for prangende eller skrigende , og bestemt ikke blot en af ​​sæsonens passerer tendenser. Mulberry Tasker er blevet kendt for deres høje klasse elegance og kvalitet, og i mange år er blevet fejret som den bedste håndtaske til rådighed. Mere end blot en sæk til at sætte dine ting i disse håndtasker er bærbare, personlige kunstværker.

Disse smukke håndtasker er produkter af Prada Company selv, fra start til slut. De er udtænkt , udviklet og sat sammen helt i hus , hvilket er en meget god ting, fordi Prada er en af ​​de mest velanskrevne virksomheder, der arbejder i mode , både i sin oprindelige Italien og verden. Deres navn er synonymt med stil og elegance , og deres håndtasker fremmaner billeder af kvinder, der kommando opmærksomhed med deres ynde og attitude.

Virksomheden blev startet i Italien i 1913 af mulberry alexa og var kendt af den italienske for Prada Brothers, Fratelli Prada. Virksomheden begyndte snart at designe og gøre sin berømte lædervarer og tasker efter sin ankomst på markedet , og det var kun en lille mængde af tid, før virksomheden vundet vidtrækkende respekt. Dens produkter var hits i både Europa og USA. Som virksomhed voksede, selskabet åbnet to små butikker i Milano , så det kunne sælge sine autentiske bagværk, ligesom håndtasker , sko og bagage.

Som tiden gik, virksomhedens håndtasker blev symboler på luksus , stil og elegance i modebranchen. Anmelder efter korrekturlæser sværmet Pradas enkelhed og smag , og med tiden hele verden begyndte at ønsker at have de karakteristiske håndtasker. På trods af den voksende berømmelse , disse klassiske håndtasker forblev tro mod ting, der var centrale for deres originale design, enkel og funktionel , men også udpræget smagfuld og klassiske.

Selvom http://www.taskesalgdk.com/mulberry-alexa-mapper-c-12.html har opholdt sig tro mod deres oprindelse , ville det være en fejltagelse at tro, at de ikke har udviklet sig over tid . De oprindelige håndtasker blev foretaget fra hvalroshud , som er meget tung . Designere indså hurtigt, at det var ikke ligefrem praktisk at tote omkring den tunge skjul , så de begyndte at øge brugen af ​​fin kvalitet læder i både håndtasker og håndtaske tilbehør , men de gjorde ikke stoppe der. En af de første ting , som virksomheden gjorde, var at vandtæt deres tasker og bagage.

Selv i dag , er virksomhedens designere konstant på udkig efter nye high-tech stof og andre materialer til at forbedre kvaliteten af ​​deres produkt, og har brugt sådanne ting som krystaller , skove, selv skildpaddeskjolde at tilføje flair til håndtasker i tidligere. I betragtning af kvaliteten af ​​disse håndtasker , bør det ikke være nogen overraskelse, at de stadig er meget efterspurgt , købt og solgt over hele verden .

Men i dag fortsatte succes er ikke kommet uden kamp . Med hele modebranchen i tilbagegang i 1970'erne , Prada lidt så godt. Men på det tidspunkt blev virksomheden overtaget af mulberry bayswater , og hun har drive virksomheden siden 1978. Ms Prada er hyldet for sin sans for mode , og det var hende, der ledede virksomheden gennem de usikre tider af halvfjerdserne til markedsdominans i dag .

Men med stor succes i mode kommer problemet med falskmøntnere . I dag er billige knock-off og foregiver Prada håndtasker , der sælges på gaderne i hele Italien og verden. Dette måske være på grund af folks ønske om at få status som en af ​​disse håndtasker uden at skulle betale prisen. Føj ind i ligningen virksomhedens elegante og minimale symbol design , og der er et problem for dem, der ønsker at have den ægte vare , da det kan tage en person med erfaring til at fortælle forfalskninger fra de virkelige håndtasker.
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us