Login - Become a member

I am using the edifier M1550 5.1 surround

Forums home -> General Discussion -> I am using the edifier M1550 5.1 surround

post reply

I am using the edifier M1550 5.1 surround  
By ugrdf001 on Dec 18, 2013 03:12 AM
I am using the edifier M1550 5.1 surround speaker system with my desktop computer and recently I have noticed that my front left and rear right speakers are incredibly quiet. I have plugged the speakers themselves into different ports on the subwoofer and I can say that the speakers themselves are working fine (when plugged in a different port http://cheaperbootsuk.com they get full sound). I cannot think of any hardware changes I have made that can cause this so I assume its some setting I must have ticked somewhere.

I am bootssaleukcheapest.co.uk using cheapaggboots.co.ukwindows 7

If by audio software you mean the realtek HD software, then yes I have had surround working via this software before. When I test it in this program I get the same problem with UGGs UK only the front right and rear left outputs play quietly.

In the speaker control panel all of the volume levels are on full. When I adjust the balance of sound and put it completely to the right, the volume of that speaker does not change, instead making the left go ugg boots outlet quiet.
http://irk-online.ru/blog_entry.php?user=duncan59&entry_id=46550
http://duncan59.skyrock.com/3199908549-Wholesale-Jerseys-China.html
http://ugrdf001.blogmonster.de/2013/12/17/with-the-final-build-of-windows-8-1-due/
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us