Login - Become a member

Nike heftigt benægtet at have betalt

Forums home -> General Discussion -> Nike heftigt benægtet at have betalt

post reply

Nike heftigt benægtet at have betalt 
By tteringly on Jul 28, 2013 08:22 AM


"Nike heftigt benægtet at have betalt den tidligere UCI præsident Hein Verbruggen $ 500.000 til dække over en positiv dopingtest," selskabet sagde i en erklæring. "Nike tolererer ikke brugen af ​​ulovlige præstationsfremmende stoffer."

En tidligere Armstrong holdkammerat, i mellemtiden, sagde, at han ville føre en demonstration uden Nikes Oregon hovedkvarter tirsdag for at protestere selskabets fortsatte støtte til cyklisten.

"Nike bør ikke tolerere den adfærd, Lance Armstrong har vist så længe," tidligere professionelle rytter Paul Willerton sagde. "At se Nike tage denne holdning nu er modbydeligt. Nikes materialer har stået for nogle af de største ting, du kan stå for som virksomhed. En ren sport bør være en anden en af ​​disse ting."

Willerton sagde, at han var på en fisketur med Greg LeMond, da Armstrong kaldes tre-tiden Tour de France-vinder og truede ham.

"Lance grundlæggende fortalte Nike Free Run Dame Greg han hellere lukke munden om dope, eller han skulle finde 10 personer til at sige Greg tog disse narkotika," Willerton fortalte Oregons KPTV-TV. "Det raslede Greg, som var stejlt at Lance at han vandt disse løb rene."

Armstrong og Tailwind Sports, den virksomhed, der formåede hans cykelhold indgav retssag mod SCA, en Dallas selskab, der friholder Nike Free sponsorer, der tilbyder præmier baseret på atletiske præstationer i en Texas domstol. Dragten blev indgivet efter SCA nægtede at betale Armstrong en $ 5 millioner bonus Tailwind havde lovet cyklisten for at vinde i 2004 Tour de France Nike Free Run 3 Dame på grund af beskyldninger om doping rapporteret i "LA Confidential - Secrets of Lance Armstrong," den eksplosive bog af journalisterne David Walsh og Pierre Ballester.

Under en 2006 deposition relateret til kulør, vidnede Kathy LeMond at Julian Devries, en mekaniker for Armstrongs hold, der engang var tæt på hendes mand, havde fortalt hende og Nike Free Run 2 Dame andre, at Nike og Thom Weisel, en Bay Area bankmand, der sponsoreret Armstrongs hold havde kablede $ 500.000 til en schweizisk bankkonto, der tilhørte Verbruggen.
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us