Login - Become a member

Jeremy Scott Adidas Metro Attitude Logo

Forums home -> General Discussion -> Jeremy Scott Adidas Metro Attitude Logo

post reply

Jeremy Scott Adidas Metro Attitude Logo 
By tianya on Oct 18, 2012 05:40 AM
Dit brengen we je de klassieke schoenen voor tieners, adidas js schoenen hetzelfde, maar deze keer Adidas lanceerde is inderdaad een beetje op, oh. Sinds de verschijning van het volledige dynamische element en je ziet de schoenen lichaam vol van dat de mensen van de jonge ontwerpkenmerken herinneren.

De Metro Attitude Logo Schoenen, bevordering van het thema 'Old School Basketball Tag', staat voor een nieuwe houding. De eigenschappen van deze schoenen is sterk en het zeer grote aantal van de tong, herinnert een deel van het ontwerp van de duivel designer jeremy scott adidas. Schoenen van het wit / blauw / rood drie kleuren, met zacht leer en ripstop bovenste details van het ontwerp en de retro-wit aan het einde, het algemene uiterlijk en de smaak van de oude school basketbal.

Metro Attitude Logo schoenen aan mijn vrienden te herinneren aan de studenten, waardoor vele memorabele elementen in het ontwerp van de schoenen, om het geluid van jeugdige kracht, dat rood, blauw en wit gemengd-as in de adidas jeremy scott shop online schoenen van schoenen bij elkaar en high-band-ontwerp is vol herinneringen, verlangens, en laat ons door naar de schoenen te kijken zich volledig bewust van de vitaliteit van de jeugd.
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us