Login - Become a member

Adidas jeremy scott collection

Forums home -> General Discussion -> Adidas jeremy scott collection

post reply

Adidas jeremy scott collection 
By tianya on Sep 11, 2012 06:46 AM
Stel dat de 21ste eeuw is de jongere generatie de wereld, onze generatie van 80 verouderde modetrends, na al, zullen deze 2 officieel begonnen na 90 mode. Laat alternatieve mode adidas shoes jeremy scott met u plezier in een nieuw tijdperk van modetrends, gevolgd door de klok.

In 2012, Adidas Originals weer samen mode-icoon, ontwerper jeremy scott adidas sneakers Originals om een nieuw beeld te creŽren, nog steeds een volledige persoonlijkheid te schrijven, heel briljant de trend van de industrie legende. Dit seizoen de mode-ontwerp duivel geliefde Amerikaanse popcultuur voor inspiratie, aan vindingrijkheid klaver klassiek ontwerp toe te voegen westerse stijlelementen van de grove erts, dieren totems, en muzikale elementen. Jeremy Scott, het gebruik van een zeer persoonlijke stijl logo en gedurfde patronen en kleuren, elk afgedrukt behandeld gegraveerd zijn unieke design semiotiek.

We leven in een samenleving, is nooit het ontbreken van de mode in de kant, maar elke generatie het concept van de mode en dus de prestaties van het merk adidas jeremy scott collection hendel mode van de oorspronkelijke drie omgezet in alternatieve sporten mode. Adidas Originals door Jeremy Scott 2012 mode, blijft ongewijzigd is dat gepassioneerde en ongeremde beweging. Waar wacht je op, samen gevolgd door Adidas in je mode-wereld!
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us