Login - Become a member

Adidas Panda Shoes

Forums home -> General Discussion -> Adidas Panda Shoes

post reply

Adidas Panda Shoes 
By tianya on Aug 09, 2012 03:56 AM
Dieren groef ontwerp is altijd erg populair bij het publiek welkom, we hebben veel van de mode-merk schoenen gezien, mode goederen die gewoonlijk dier lijnen van het lichaam van de schoen, en ongewoon realistisch, het geven van een goed visueel genot, maar ook om ons een nabijheid en dier. De Adidas lancering van de jeremy scott adidas panda schoenen in de fraaie vormgeving van het lichaam van de schoen is de moeite waard een kijkje.

Door ontwerper van de duivel Jeremy Scott tot een reeks van schoenen door te brengen van een nieuwe stijl te creren, nieuwe schoenen nog gerfd van de vorige versie van het type, luipaard-elementen en de boom niet minder volledige versie cadeautjes, maar om in de schoenen mee achter de cheetah staart de schoenen op een meer realistische sfeer. Daarnaast zien we ook de nieuwe schoenen is een ouder-kind-serie gelanceerd in de schoenen tong schoenen Teddy schoenen en jeremy scott panda, cheetah pop vertoning, erg speels schattig.

Panda lijnen van de schoen lichaam om een sterke visuele impact, zoals de mode-schoenen mee, alleen dit ontwerp de trend van de charme van stijl weerspiegelt, inlegzolen, anti-slip textuur om een goede stroefheid te garanderen, maar in de schoenen die we hebben gezien hierboven, is vergelijkbaar met schoenen inlegzolen ontwerp, die zo zijn ontworpen schoenen met goede duurzaamheid mee te nemen. Een andere meest interessante is de hak deel uit van schoenen hebben een staart als het ontwerp van het oog springende ballen, adidas panda shoes hoofd in de as van de schoen is aan te werven vriendinnen lief te hebben, leuk ontwerp om de leuke schoenen mee te nemen.
Reply with quote

post reply

Page 1 of 1 Go to page: 1
Subscribe to RSS
Follow us on Twitter

 

Copyright © 1996-2010 Raphael Benedet - Contact Us